dilluns, 21 de setembre del 2009

Arenys, la pedra a la sabata del PSC


El PSC continua sense entendre que exercir pacíficament el dret a decidir en una consulta municipal com la d'Arenys, és mostra precisament de seny, de radicalitat democràtica i de maduresa política.
Que això toqui el voraviu a un partit feixista com la Falange, era de preveure. Que aixequi ampolles i exciti la caverna mediàtica espanyolista, es donava per suposat (entre d'altres coses perquè sempre està sobreexcitada i catalanofobitzada, la caverna mediàtica espanyolista).
Però que els senyors i senyores del PSC, amb Montilla, Chacón, Zaragoza, etc. llencin aquests atacs virulents contra els qui pacíficament i democràtica exerceixen un dret bàsic, això ja costa d'entendre. On és el famós "tarannà" socialista i amic de Catalunya de Zapatero? Què se n'ha fet de l'ala catalanista del PSC?
Quo vadis, PSC?
(A la foto, més persones radicals independentistes que "no són serioses, no respecten les lleis i que fan propostes inviables", en paraules de Montilla. Per cert, la foto és de l'agència EFE, com la de l'entrada anterior del blog, que va ser portada d'un diari bastant radical i independentista: El Pais)