dimecres, 5 de març del 2008

Ullastrell. La llista més votada

No heu sentit la cantarella repetida mil vegades del Mas i el Duran exigint que governi el cap de la llista més votada? Eh que us sona això? Efectivament, en Mas i en Duran no perden ocasió de repetir-ho a tort i a dret.
Però aquesta norma, que per a ells és sagrada, sembla que no cal seguir-la sempre. Només quan convé per a la causa convergent…
El meu comentari ve en relació a l’acte electoral que CiU ha fet aquest cap de setmana a Ullastrell (Vallès Occidental). Allà en Mas ha repartit "floretes" a dreta i esquerra i ha lamentat que els d’ERC no el fessin president de la Generalitat el 2006.
Encara més lamentable ha estat la intervenció de l’alcalde convergent del municipi, Jaume Rodó, que ho és des del desembre passat després d’una moció de censura contra el govern municipal d’Esquerra. El Sr. Rodó desqualificava els responsables de penjar unes pancartes contra el pla municipal per construir 137 habitatges (Ullastrell té 1.687 habitants, en tancar el 2007) i afirmava que eren "quatre gats" que penjaven "quatre pellingots". Quina barra, Sr. Rodó!. Tots recordem el trist espectacle de la moció de censura contra el govern municipal d’ERC i PSC, i el seu retorn a l’alcaldia contra la voluntat majoritària del poble.
Bé, doncs a Ullastrell es veu que per al Sr. Mas tenen butlla. L’alcalde convergent Rodó ho és pel suport de la UGO (Ullastrell Grup d’Opinió), però la llista de CiU no va ser la més votada. Va obtenir 249 vots, per 285 de la llista d’Esquerra. I a Ullastrell, el Sr. Mas es va oblidar de repetir la cantarella i exigir que governi la llista més votada.
Ah, per cert! El nostre amic Josep Rull, regidor terrassenc i diputat català, també va carregar contra Esquerra però també es va oblidar de demanar l’alcaldia per a la llista més votada.
Coses de la campanya!

1 comentari:

Guillem ha dit...

Hola Màrius!
Pel què he pogut veure, això no passa només a Ullastrell. La bara de doble mesura de CiU també funciona a llocs com ara Sant Quirze del Vallès o Vallromanes.
Ja sabem com les gasten.